Werkproces.

We hebben een grondige kennis van het ontwerpproces en zullen u bij elke stap helpen om een soepele ervaring te garanderen, van concept tot levering. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

Stap 1.

Wij willen graag de toepassing van het product en uw projectdimensies weten.

Stap 2.

Als u uw patroon wilt selecteren, raadpleegt u KANTPATROONCOLLECTIE.

Stap 3.

Wij sturen u een offerte & design voorbeeld van het geselecteerde LACE COLLECTION patroon.

Prijzen zijn gebaseerd op: grafisch ontwerp / gemiddelde vulling / projectgrootte / puntgrootte / basismateriaal / afwerking en het aantal gebruikte kleuren.

Project afmetingen:
240 m2
Patroon:
Druppelpatroon
Type:
Gelaste
Materiaal:
Roestvrij staal 316
Kleur:
Goudlook poedercoating
Ontwerpen:
60% dichtheid

Stap 4.

Wanneer we overeenstemming hebben bereikt over de prijs, starten we het ontwerpproces en passen we de patronen toe op tekeningen die we verder zullen bespreken. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp start het productieproces.

Stap 5.

Wij schatten een doorlooptijd van 3 tot 6 maanden voor de levering van uw product op locatie. De LACE FENCE komt aan op rollen of panelen, inclusief montage-instructies.

Stap 6.

Om klanten inzicht te geven in de mogelijkheden, kosten en technische randvoorwaarden van Redfort producten hebben wij over elk product een aantal documenten beschikbaar gesteld om te downloaden.

Wij zijn ontwerpers die bouwen. Wij produceren architecturale stoffen en elke vierkante meter is uniek. Geen herhaling. Geen beperkingen. Wij passen ons aan uw behoeften aan. We streven ernaar om de wereld mooier te maken.
Copyright ©2019 door Redfort Fabrics. Alle rechten voorbehouden.
Copyright ©2019 door Redfort Fabrics. Alle rechten voorbehouden.