Missie en visie.

De Nederlandse ontwerpstudio DEMAKERSVAN is opgericht in 2008. In hetzelfde jaar introduceerden ze hun eerste product, LACE FENCE. Naarmate de vraag groeide, zetten ze een productiefaciliteit op in Bangalore, India, om de duurzame en verantwoorde productie van al zijn materialen te garanderen. Uiteindelijk leidde dit tot de lancering van Redfort, een architectonisch stoffenbedrijf dat wereldwijd hoogwaardige architectonische materialen ontwerpt en levert.

Bij Redfort geloven we in 21e-eeuws vakmanschap voor architectuur. Wij zetten ons in voor het werken met duurzame en duurzame materialen. Wij bieden betaalbare prijzen en creëren op maat gemaakte producten om elke klant te bedienen, zowel kleinschalig als grootschalig.

We hebben alle nodige stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat al onze fabrieksmedewerkers goed zijn opgeleid en worden voorzien van scholing, sociale zekerheid en pensioenfondsen. In 2009 ontvingen we de Toon van Tuijl Design Award. De prijs beoordeelt de werk- en leefomstandigheden van werknemers. Ten tweede evalueert het de impact van het bedrijf op de economische groei en sociale omstandigheden van ontwikkelingsgebieden. Transparantie is de kern van alles wat we doen. Waar, wanneer, hoe en door wie onze producten worden gemaakt, blijft een integraal onderdeel van de duurzaamheid en maatschappelijk verantwoorde productie van onze praktijk.

Shanti Bhavan.

De productie van Redfort-producten wordt voornamelijk in India gedaan. Zoals eerder vermeld, krijgen werknemers van Redfort allemaal een eerlijk dienstverband met een eerlijk loon en pensioenopbouw. Onze directeur in India is afgestudeerd aan de Shanti Bhavan School. Deze school geeft de armste mensen in India de kans om zichzelf te onderwijzen en uit hun huidige leefsituatie te komen. Onlangs verscheen er een documentaire over de Shanti Bhavan School op Netflix. Voor meer informatie over het Shanti Bhavan-project raden we je aan de Netflix-trailer of de hele documentaire te bekijken.

Onze klanten.

In samenwerking met ontwerpstudio Demakersvan.

Redfort werkt samen met het wereldberoemde ontwerpbureau Demakersvan. Dankzij deze samenwerking ontstaan er prachtige schuttingen.

Wij zijn ontwerpers die bouwen. Wij produceren architecturale stoffen en elke vierkante meter is uniek. Geen herhaling. Geen beperkingen. Wij passen ons aan uw behoeften aan. We streven ernaar om de wereld mooier te maken.
Copyright ©2019 door Redfort Fabrics. Alle rechten voorbehouden.
Copyright ©2019 door Redfort Fabrics. Alle rechten voorbehouden.