COOKIEBELEID

Dit is het Cookiebeleid voor Redfort Fabrics, toegankelijk vanaf www.redfort.nl

Wat zijn cookies

Zoals gebruikelijk bij bijna alle professionele websites maakt deze site gebruik van cookies, kleine bestanden die naar uw computer worden gedownload om uw ervaring te verbeteren. Deze pagina beschrijft welke informatie ze verzamelen, hoe we deze gebruiken en waarom we deze cookies soms moeten opslaan. We zullen ook delen hoe u kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen, maar dit kan bepaalde elementen van de functionaliteit van de site downgraden of ‘breken’.

Voor meer algemene informatie over cookies zie het Wikipedia artikel over HTTP Cookies.

Hoe we cookies gebruiken

We gebruiken cookies om verschillende redenen die hieronder worden beschreven. Helaas zijn er in de meeste gevallen geen industriestandaard opties voor het uitschakelen van cookies zonder de functionaliteit en functies die ze aan deze site toevoegen volledig uit te schakelen. Het wordt aanbevolen dat u alle cookies laat staan als u niet zeker weet of u ze nodig hebt of niet, voor het geval ze worden gebruikt om een service te bieden die u gebruikt.

Cookies uitschakelen

U kunt het instellen van cookies voorkomen door de instellingen van uw browser aan te passen (zie de Help van uw browser voor hoe u dit kunt doen). Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies van invloed is op de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt. Het uitschakelen van cookies zal meestal resulteren in het uitschakelen van bepaalde functionaliteit en functies van deze site. Daarom is het aan te raden om cookies niet uit te schakelen.

U kunt leren hoe u cookies in uw webbrowser kunt beheren door de Handleiding voor browsercookies te volgen.

De cookies die we plaatsen

  • E-mailnieuwsbrieven gerelateerde cookiesDeze site biedt nieuwsbrief- of e-mailabonnementsdiensten en cookies kunnen worden gebruikt om te onthouden of u al bent geregistreerd en of bepaalde meldingen moeten worden weergegeven die mogelijk alleen geldig zijn voor geabonneerde / afgemelde gebruikers.
  • Enquêtegerelateerde cookiesVan tijd tot tijd bieden we gebruikersenquêtes en vragenlijsten om u interessante inzichten, nuttige hulpmiddelen te bieden of om ons gebruikersbestand nauwkeuriger te begrijpen. Deze enquêtes kunnen cookies gebruiken om te onthouden wie al heeft deelgenomen aan een enquête of om u nauwkeurige resultaten te bieden nadat u van pagina bent veranderd.
  • Formuliergerelateerde cookiesWanneer u gegevens indient via een formulier zoals die op contactpagina’s of commentaarformulieren, kunnen cookies worden ingesteld om uw gebruikersgegevens te onthouden voor toekomstige correspondentie.
  • Cookies voor sitevoorkeuren Om u een geweldige ervaring op deze site te bieden, bieden we de functionaliteit om uw voorkeuren in te stellen voor hoe deze site wordt uitgevoerd wanneer u deze gebruikt. Om uw voorkeuren te onthouden, moeten we cookies instellen zodat deze informatie kan worden opgeroepen wanneer u interactie hebt met een pagina die wordt beïnvloed door uw voorkeuren.

Cookies van derden

In sommige speciale gevallen gebruiken we ook cookies van vertrouwde derden. In het volgende gedeelte wordt beschreven welke cookies van derden u via deze site kunt tegenkomen.

  • Deze site maakt gebruik van Google Analytics, een van de meest wijdverspreide en vertrouwde analyseoplossingen op internet om ons te helpen begrijpen hoe u de site gebruikt en manieren waarop we uw ervaring kunnen verbeteren. Deze cookies kunnen dingen bijhouden zoals hoe lang u op de site doorbrengt en de pagina’s die u bezoekt, zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren. Voor meer informatie over Google Analytics cookies, zie de officiële Google Analytics pagina.
  • Analyses van derden worden gebruikt om het gebruik van deze site bij te houden en te meten, zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren. Deze cookies kunnen dingen bijhouden zoals hoe lang u op de site doorbrengt of pagina’s die u bezoekt, wat ons helpt te begrijpen hoe we de site voor u kunnen verbeteren.
  • Van tijd tot tijd testen we nieuwe functies en brengen we subtiele wijzigingen aan in de manier waarop de site wordt geleverd. Wanneer we nog steeds nieuwe functies testen, kunnen deze cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u een consistente ervaring krijgt terwijl u op de site bent, terwijl we ervoor zorgen dat we begrijpen welke optimalisaties onze gebruikers het meest waarderen.
  • De Google AdSense-service die we gebruiken om advertenties weer te geven, maakt gebruik van een DoubleClick-cookie om relevantere advertenties op internet weer te geven en het aantal keren te beperken dat een bepaalde advertentie aan u wordt getoond. Voor meer informatie over Google AdSense raadpleegt u de officiële veelgestelde vragen over privacy van Google AdSense.
  • We gebruiken ook social media buttons en/of plugins op deze site waarmee u op verschillende manieren verbinding kunt maken met uw sociale netwerk. Om deze te laten werken, zijn de volgende sociale mediasites, waaronder; {Maak een lijst van de sociale netwerken waarvan u de functies met uw site hebt geïntegreerd?:12}, zal via onze site cookies plaatsen die kunnen worden gebruikt om uw profiel op hun site te verbeteren of bij te dragen aan de gegevens die zij bewaren voor verschillende doeleinden die worden beschreven in hun respectieve privacybeleid.

Meer informatie

Hopelijk heeft dat dingen voor u verduidelijkt en zoals eerder vermeld als er iets is waarvan u niet zeker weet of u het nodig hebt of niet, is het meestal veiliger om cookies ingeschakeld te laten voor het geval het interactie heeft met een van de functies die u op onze site gebruikt. Dit cookiebeleid is gemaakt met behulp van de generator van het GDPR-cookiebeleid.

Als u echter nog steeds op zoek bent naar meer informatie, kunt u contact met ons opnemen via een van onze voorkeurscontactmethoden:

  • E-mail: info@studiolamberts.nl

PRIVACYBELEID

Wij zijn Redfort Fabrics. Wij respecteren uw privacy en privéleven, maar soms hebben wij uw persoonsgegevens nodig. In dit privacybeleid leggen we uit welke gegevens we gebruiken en hoe we deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Dit privacybeleid is van toepassing op onze website www.redfort.nl (de “Website”) en de diensten die wij aanbieden (de “Diensten”). Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “Relevante Wetgeving”).

Ben je jonger dan zestien jaar?

Als u jonger bent dan zestien jaar, kunt u onze Website en Diensten niet gebruiken zonder toestemming van uw ouders of wettelijke voogd.

Persoonsgegevens

Om onze Website en Diensten aan te bieden verwerken wij persoonsgegevens. “Persoonsgegevens” betekent alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon zoals gedefinieerd in de Relevante Wetgeving.

Uw toestemming

Wij kunnen uw gegevens op verschillende momenten opslaan, bijvoorbeeld wanneer u onze Website bezoekt, een account aanmaakt via onze Website, gebruik maakt van onze Diensten of wanneer u contact met ons opneemt. Wij mogen uw gegevens verwerken omdat wij uw toestemming vragen via dit privacybeleid.

Wij zullen uw gegevens niet verwerken zonder uw toestemming, tenzij wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Welke gegevens verzamelen we en hoe gebruiken we uw gegevens?

Om onze Website en Diensten te gebruiken, hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Uw adres
  • Uw IP-adres

We kunnen ook de volgende niet-persoonlijke gegevens opslaan als u onze website gebruikt:

  • Het type browser
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt
  • De internetprovider

Sociale media

Het is mogelijk dat de aanbieder van sociale media ons informatie stuurt (volgens zijn beleid), als u sociale mediafuncties op onze website gebruikt. Dat kan je naam, profielfoto, geslacht, vriendenlijst en andere informatie zijn die je hebt verstrekt. Als u niet wilt dat de aanbieder van sociale media ons de informatie stuurt, kunt u de privacy-instellingen van uw sociale media-account wijzigen.

Als je een item leuk vindt, verschijnt dat item op je social media-account wanneer je bent ingelogd op je account. Als u zich op een webpagina bevindt die invoegtoepassingen voor sociale media gebruikt, stuurt uw browser bepaalde informatie naar de aanbieder van uw sociale media-account. Wij hebben geen controle over het delen van gegevens.

Wedstrijden

Als u deelneemt aan een campagne of wedstrijd, vragen wij de volgende gegevens: Naam, Leeftijd, Land, Stad, E-mailadres, Nummer, Leeftijd. Op deze manier kunnen we de campagne uitvoeren en prijswinnaars bekendmaken. We meten ook de reacties op onze advertenties.

Nieuwsbrief

Redfort Fabrics biedt nieuwsbrieven aan. Zo ben je volledig op de hoogte van (kortings)aanbiedingen en ander nieuws. Wij maken gebruik van een opt-in systeem Iedere keer dat wij u een nieuwsbrief sturen heeft u de mogelijkheid om u af te melden voor de nieuwsbrief.

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de hierboven genoemde doeleinden of enig ander doel dat daarmee verband houdt. Op deze manier worden uw gegevens nooit op een onverwachte manier door ons gebruikt.

Veiligheid

Wij werken er hard aan om uw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde of onrechtmatige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. Op die manier hebben onbevoegden geen toegang tot uw gegevens. Wij nemen de volgende maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen:

  • Versleuteling van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten
  • Beveiligde netwerkverbindingen met Ssl-technologie (Secure Socket Layer) of een technologie die vergelijkbaar is met SSL
  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben
  • WordPress Wordfence, veilige Google back-up

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig is om de hierboven genoemde doeleinden te bereiken.

Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

Derden

Soms delen wij uw gegevens met derden die geen verwerkers zijn. Wij spreken met die partijen af dat zij zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Zij zullen uw gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met de doeleinden waarvoor wij uw gegevens hebben ontvangen. Wij kunnen uw gegevens bijvoorbeeld delen met: Google, mailchimp.

Overdracht

Wij verwerken uw gegevens alleen binnen de Europese Unie. Wij verwerken uw gegevens alleen buiten de Europese Unie als het land een effectief beschermingsniveau voor uw gegevens heeft.

Wij zullen uw gegevens nooit overdragen aan andere landen of andere partijen dan hierboven beschreven.

Verwijzigingen

U kunt op onze website advertenties of andere inhoud vinden die naar andere websites linken. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. Wij raden u aan om het privacybeleid van die websites te lezen.

Cookies

Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die op uw computer worden opgeslagen. Uw webbrowser slaat deze cookies op wanneer u onze Website bezoekt. Deze cookies worden opgehaald wanneer u onze website opnieuw bezoekt. Hierdoor kan onze Website u herkennen als een eerdere bezoeker.

We kunnen cookies gebruiken om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren. Cookies zijn essentieel voor de werking van onze Website, zorgen ervoor dat u onze Website veilig kunt bezoeken en volgen bugs en fouten op onze Website.

U kunt uw cookie-instellingen in uw browser wijzigen als u niet wilt dat cookies naar uw apparaat worden verzonden. We zullen geen cookies opslaan als u onze website bezoekt. Houd er rekening mee dat sommige functies of diensten van onze website mogelijk niet goed functioneren zonder cookies. U kunt onze cookieverklaring lezen voor meer informatie: www.redfort.nl/cookiestatement.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wanneer we dit privacybeleid op een significante manier wijzigen, zullen we een melding op onze website plaatsen samen met het bijgewerkte privacybeleid. We informeren ook gebruikers die zijn geregistreerd met een e-mailadres in geval van enige aanzienlijke moderatie. Als u niet als gebruiker bent geregistreerd, raden wij u aan de Website en dit beleid regelmatig te bezoeken.

Uw rechten

De gegevens die we verzamelen zijn persoonlijk. Daarom heeft u de volgende rechten:

  • U kunt toegang vragen tot de persoonsgegevens die wij over u verwerken;
  • U kunt ons verzoeken om uw persoonlijke gegevens in onze administratie te corrigeren, bij te werken, af te schermen of te verwijderen;
  • U kunt een kopie opvragen van de persoonsgegevens die wij over u hebben verwerkt. Wij kunnen deze kopie – op uw verzoek – opsturen naar een andere partij, zodat u de gegevens niet zelf hoeft op te sturen;
  • U kunt een klacht indienen tegen de verwerking van uw gegevens;
  • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u de indruk heeft dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken;
  • U kunt uw toestemming voor de gegevensverwerking altijd intrekken. Wij kunnen uw gegevens niet verwerken vanaf het moment dat u uw toestemming intrekt.

Mocht u nog vragen hebben over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via de onderstaande informatie.

Contactgegevens

Redfort Stoffen
Van Diemenstraat, 410 tm 412
1013 CR AMSTERDAM
KvK-nummer: 24394621
info@studiolamberts.nl

Wij zijn ontwerpers die bouwen. Wij produceren architecturale stoffen en elke vierkante meter is uniek. Geen herhaling. Geen beperkingen. Wij passen ons aan uw behoeften aan. We streven ernaar om de wereld mooier te maken.
Copyright ©2019 door Redfort Fabrics. Alle rechten voorbehouden.
Copyright ©2019 door Redfort Fabrics. Alle rechten voorbehouden.